تست های هورمون های تیروئیدی


علامت اختصاری: T3 ، T4، FT4، FT3، FTI

تست های هورمون های تیروئیدی تست هایی هستند که عملکرد غدد تیروئید را بررسی می کنند. غده تیروئید هورمون هایی را تولید می کند که نحوه استفاده بدن از انرژی را تنظیم می کنند.

غده تیروئید یک غده پروانه ای شکل در جلوی گردن و زیر حنجره است. غده تیروئید از ید غذا برای ساخت هورمون های تیروئید به نام تیروکسین (T4) و تری یدو تیرونین (T3) استفاده می کند. غده تیروئید این هورمون ها را ذخیره می کند و در مواقع نیاز آزاد می نماید.

هورمون های تیروئید برای رشد طبیعی مغز مخصوصا در سه سال اول زندگی ضروری هستند. کودکان در سنین بالاتر نیز به هورون های تیروئیدی برای رشد و تکامل طبیعی احتیاج دارند و بالغین به این هورمون ها برای تنظیم متابولیسم و استفاده از انرژی وابسته هستند.

دستور العمل های بین المللی توصیه می کنند که در تمامی نوزادان تازه متولد شده عملکرد تیروئید بررسی گردد تا کم کاری مادر زادی تیروئید سریع تر و قبل از ایجاد صدمات جبران ناپذیر شناسایی شود.

تست های هورمونی تیروئیدی شامل موارد زیر هستند:

· تیروکسین کل (T4): بیشتر تیروکسین در خون به پروتئینی به نام گلوبولین متصل شونده به تیروکسین متصل است. کمتر از 1% T4 آزاد است. این تست کل مقدار تیروکسین را اندازه می گیرد، اما در بدن تیروکسین آزاد مسئول عملکرد بافتی این هورمون است.

· تیروکسین آزاد (FT4 یا FTI): تیروکسین آزاد را می توان به صورت مستقیم (FT4) اندازه گیری کرد و یا با محاسبه اندکس تیروکسین آزاد (FTI) تخمین زد.

· تری یدوتیرونین (T3): بیشتر T3 در خون به گلوبولین متصل شونده به تیروکسین متصل است. کمتر از 1% T3 به صورت غیر متصل است. تست T3 هورمون آزاد و متصل را اندازه گیری می کند. T3 نقش بیشتری در نحوه استفاده بدن از انرژی ایفا می کند اگرچه مقادیر آن از T4 کمتر است.

علت انجام

- بررسی علت غیر طبیعی بودن هورمون تحریک کننده تیروئید (TSH)

- بررسی بیماران با مشکل تیروئیدی در حین درمان

- غربالگری نوزادان تازه متولد شده

روش آمادگی

دارو های خود و آخرین زمان استفاده از آن ها را به آزمایشگاه اطلاع دهید.

در مورد مصرف یا عدم مصرف موقت دارو پیش از آزمایش با پزشک خود مشورت نمایید.

روش انجام تست

این آزمایش با خونگیری از ناحیه بازو انجام می شود.

نتایج

مقدار طبیعی

مقادیر طبیعی در جواب آزمایش در قسمت محدوده طبیعی می آید. با این حال حتی در مورد جوابهای خارج از محدوده ذکر شده، تصمیم طبیعی بودن با پزشک شما است.

مقادیر بالا

بیماری ها ی غده تیروئید مثل گریوز، تیروئیدیت یا گواتر

استفاده بیشتر از حد نیاز از داروهای تیروئیدی

مواردی که نتایج را تحت تاثیر قرار می دهند

استفاده از داروها همانند: کورتیکو استروئید ها، استروژن، پروژسترون یا دارو های ضد بارداری

دارو های رقیق کننده خون مثل آسپرین، هپارین، کومادین

دارو های ضد صرع

دارو های قلبی مثل آمیو دارون یا پرو پرانولول

لیتیوم

انجام عکس با ماده حاجب

بارداری

سایر آزمایشات مرتبط

اندازه گیری TSH یا هورمون تحریک کننده تیروئید، قابل اعتماد ترین تست برای تشخیص بیماری تیروئید است. در صورت غیر طبیعی بودن TSH، تست هورمون های نیروئیدی باید انجام شود.

آنتی بادی های تیروئیدی که بر ضد بافت های تیروئیدی ایجاد شده اند. وجود آنتی بادی به علت بیماری خود ایمنی مانند تیروئیدیت هاشیموتو یا بیماری گریوز است.

تست گلوبولین متصل شونده به تیروکسین (TBG) که یک پروتئین مهم برای حمل T3 و T4 در خون است. این تست اغلب انجام نمی گیرد.

از آنجا که جواب های مثبت کاذب نیز در نوزادان شایع هستند، بهتر است تست در چند روز بعد در صورت غیر طبیعی بودن تکرار شود.

اطلاعات ارائه شده در این وب سایت جایگزین توصیه های پزشک نمی باشد.

 

scroll back to top

آخرین بروزرسانی (چهارشنبه, 20 آذر 1392 ساعت 12:42)

 

نظرات 

 
بالا بودن TSH و Anti TPOیاسین شنبه 14 دی 1392 ، ساعت 20:12
با سلام

حدود 30 سال سن دارم(مرد). 18 ماه پیش درمان کم کاری تیروئید رو با تجویز پزشک معالج و خوردن قرص لووتیروکسین شروع کردم در دوره ی اول مقدار TSH از 16 به 5.5 کاهش پیدا کرد ولی در دوره های بعدی از 5.5 به 18 و نهایتا به 28 افزایش پیدا کرد( ضمن اینکه در این مدت مقدار T3 , T4 همیشه در رنج نرمال بود). بعد از اینکه مقدار TSH علیرغم خوردن قرص به 28 افزایش پیدا کرد من خودسرانه مصرف قرص رو کنار گذاشتم. در آخرین آزمایش و بعد از گذشت 6 ماه از نخوردن قرص مقدار TSH از 28 به 25 کاهش پیدا کرد و anti tpo هم 332 هست . آیا با این شرایط من بیماری اتو ایمیون دارم؟ اگه دارم درمانش چیه؟ آیا لازمه که دوباره خوردن قرص لووتیروکسین رو آغاز کنم؟
در این مدت ( 18ماه )قرص طبق دستور و حداقل یک تا دو ساعت قبل از صبحانه خورده میشد . از علائم کم کاری تیروئید خودم فقط متوجه ادم جزیی صورت و گرفتگی گهگاهی بعضی از عضلات شدم.
ضمنا یمقدار اضافه وزن هم دارم و LDL م 120 و تری گلیسیریدم 398 هست .

سپاس
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخآزمایشگاه نامدار شنبه 19 بهمن 1392 ، ساعت 15:17
غده تیرویید 2 هورمون تری یدوتیرونین و تیروکسین را تولید می کند. در حالت طبیعی، غده هیپوفیز با پایین رفتن هورمون های تیروئید، هورمون محرک تیروئید را ترشح می کند که تیروئید در پاسخ به آن هورمون بیشتری تولید می کند و این سیکل ادامه می یابد تا مقدار هورمون تیروئید طبیعی نگاه داشته شود.
بنابراین علت بالا رفتن هورمون محرک تیروئید می تواند کاهش عملکرد تیروئید یا ناکافی بودن دارو در بیماران مبتلا به کم کاری یا ترشح بیش از حد هورمون محرک از هیپوفیز باشد.
در 11% از افراد با کم کاری تیروئید، آنتی بادی ضد تیروئید پراکسیداز مثبت می شود که علامت بیماری خودایمن تیروئید است و این آنتی بادی می تواند به تیروئید آسیب برساند.
در مورد شما با در نظر گرفتن علایم کم کاری و سابقه شما، مراجعه به پزشک و درمان توصیه می شود البته قطعا درمان صحیح در از بین بردن علائم موثر خواهد بود و جای نگرانی وجود ندارد.
شاد باشید.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
تیروییدبهرام سه شنبه 07 مرداد 1393 ، ساعت 08:09
سلام با عرض خسته نباشید.طبق آزمایش خونی که دادم مقدار FT4 اینجانب0/787 pg/mol می باشد در حالی که مقدار نرمالش از 1/7-0/8 میباشد و TSH من3/57(میلی لیتر/میکرو لیتر)در حالی که نرمالش 6-0/3 هستش
کمبود FT4 اینجانب از چی میتونه باشه؟ و نشانه چیست؟پرکاری دارم یا کم کاری تیرویید؟
اینم بگم که تعریقم خیلی زیاده( تو سرمای زمستونم به شدت عرق میکنم مخصوصا زیر بغلم)
موهام ضعیف و کم پشت و رشدش نسبت به بقیه افراد کمه
استرس و کم حوصله گیم دارم
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم ازتون
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد یکشنبه 12 مرداد 1393 ، ساعت 05:39
با سلام
با توجه به نتایج آزمایش ها توصیه می کنم حتما توسط متخصص غدد یا داخلی علایم شما بررسی شود
سطح هورمون تیرویید شما خیلی پایین تر از سطح طبیعی نیست و تصمیم در مورد اینکه کم کاری دارید یا نه با توجه به علایم خواهد بود.
شاد باشید.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
تیروییدساغر چهارشنبه 05 شهریور 1393 ، ساعت 04:30
t4:8.9 و TSH:0.3 جواب ازمایش تیروئیدم این شده دکتر واسم لووتیروکسین نسخه کرده میشه راهنماییم کنید ممنون میشم.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر رزیتا اکرمیان سه شنبه 11 شهریور 1393 ، ساعت 08:11
با سلام
اگر از قبل از این قرص استفاده می کرده اید در حال حاضز هم وضعیت تیرویید شما خوب است و طبق دستور پزشک به استفاده از داروی خود ادامه بدهید.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
بدون عنوانرضا پنجشنبه 13 شهریور 1393 ، ساعت 07:59
سلام.
جواب ازمایش های من اینا شدن
کلا طبیعی هستم یا نه؟
قراره هفته دیگه نشون دکتر کمیسیون پزشک بدم واسه معافیت عرق کف دست.

t3=2.0
t4=8.9
tsh=2.6
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد شنبه 15 شهریور 1393 ، ساعت 04:31
با سلام
اظهار نظر در مورد جواب آزمایش ها با دانستن روش انجام و محدوده مرجع آزمایش امکان پذیر است.
در این مورد باید روش انجام و محدوده مرجع را برای اظهار نظر بدانیم.
شاد باشید
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: تست های هورمون های تیروئیدی افشین شنبه 15 شهریور 1393 ، ساعت 07:22
با سلام
در آزمایش من tsh , t3 در رنج نرمال میباشد ولی هورمون freet4 23.83 میباشد آیا تیروئید پر کار دارم؟ من چربی سوز مصرف کردم و دچار این مشکل شدم 2 ماه است که دیگه مصرف نمیکنم
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر رزیتا اکرمیان یکشنبه 16 شهریور 1393 ، ساعت 04:06
با سلام
توصیه می شود آزمایش را یک بار دیگر چک کنید و در صورت تکرار جواب به پزشک خود مراجعه کنید. در این صورت لازم است یه بررسی تصویر برداری مثل ام آر آی یا سی تی اسکن انجام شود.تا علل ثانویه پرکاری تیرویید بررسی شود.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: تست های هورمون های تیروئیدی فرزاد صدیقی سه شنبه 18 شهریور 1393 ، ساعت 06:40
سلام آقای دکتر من آزمایش تیروئید دادم FTI من پایین بود چکار کنم
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد سه شنبه 18 شهریور 1393 ، ساعت 07:59
با سلام
باید جواب تی اس اچ هم بررسی شود.
در صورت بالا بودن تی اس اچ احتمال کم کاری تیرویید مطرح است و باید به پزشک متخصص داخلی یا غدد مراجعه کنید تا معاینه و بررسی های لازم انجام شود
شاد باشید
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
T Uptakeکوروش سه شنبه 20 آبان 1393 ، ساعت 12:14
سلام در آزمایش همسرم فاکتور فوق 723است ، لطفا درباره مفهوم و اقدامات مربوط به آن راهنمایی کنید. ممنون .
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد دوشنبه 17 آذر 1393 ، ساعت 15:54
با سلام
اظهار نظر بدون دیدن سایر آزمایش ها و دانستن محدوده مرجع آزمایشگاه مورد نظر امکان پذیر نیست.
شاد باشید.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
anti tpoنرجس چهارشنبه 01 بهمن 1393 ، ساعت 05:46
سلام
دختر 8 ساله
آزمایش اول تی اس اچ بالایی داشت که با مصرف سه ماه قرص لوو الان نرمال شده اما انتی تی پی او 9.9است که حداکثر ان برای زیر 20 سال 6.4 نوشته نشدبررسیtop شده در ازمایش اولی
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد چهارشنبه 01 بهمن 1393 ، ساعت 14:06
متاسفانه ناخوانا است.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
درخواست راهنماییمحمد علی پنجشنبه 23 بهمن 1393 ، ساعت 07:10
با سلام
اینجانب حدود 10 سال است ید درمانی کردم ، دکتر روزی 1 عدد قرص لوتیروکسین مصرف می کنم t3, t4 , tsh در یک سال اخیر نرمال بود حدود 1 ماه است اسپرین مصرف کردم و وعده غذایی را به نصف رساندم تا میزان چربی خون من پایین بیاید
حالا چربی خون من بهتر شده ولی
t4 بالا رفته است
لطفاراهنمایی فرمایید
با تشکر فراوان
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد یکشنبه 26 بهمن 1393 ، ساعت 15:35
با سلام
اظهار نظر با دانستن مقدار تی اس اچ و مقدار دقیق تی 4 و محدوده نرمال آزمایشگاه امکان پذیر است.
شاد باشید
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: تست های هورمون های تیروئیدی فاطمه على پور سه شنبه 05 اسفند 1393 ، ساعت 08:34
باسلام
من دختر ١8 روزه اى دارم که آزمون غربالگرى تيروئيد رو روز چهارم تولدش انجام دادند.نمونه بصورت وريدى گرفته شد نه از پاشنه پا.مقدار TSH اون ١.١ بود و مقدار Free T4 اون 1.3.اولى داخل رنج آزمايشگاه بود ولى دومى 0.3 کمتر هستش.آزمايشگاه بهمون گفتن ايراد نداره.آيا نياز به پيگيرى و آزمون مجدد نيست؟
تشکر
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر شراره اناری چهارشنبه 20 اسفند 1393 ، ساعت 10:58
با سلام
نوزاد هیچ مشکلی ندارد و آزمایش ها نرمال است.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: تست های هورمون های تیروئیدی پارسا شنبه 16 اسفند 1393 ، ساعت 07:12
سلام
ببخشید مقادیر تست هورمون تیروئیدی در اثر مصرف پرانولول قبل از انجام آزمایش بالا خواهد بود یا پایین؟
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد دوشنبه 18 اسفند 1393 ، ساعت 11:44
با سلام
مطالعه اثبات شده ای برای بررسی اثرات پروپرانولول بر تست های تیروییدی وجود ندارد اما در موارد پرکاری تیرویید، پروپرانولول می تواند برای درمان علایم پرکاری مصرف شود.
برخی مطالعات، حاکی از اثرات جزیی دارو بر هورمونهای تیروییدی هستند اما این مطالعات در تعداد اندک و با حجم محدود انجام شده اند.لطفا در این مورد با پزشک خود مشورت نمایید.
شاد باشید
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: تست های هورمون های تیروئیدی ساسان چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394 ، ساعت 08:47
سئوال:
سلام
امروز جواب ازمايش نوزاد دو ماهه رو گرفتم
tsh 3.04
t4 1.07
ميخواستم بدونم چجوري؟
با تشكر فراوان
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر مهبد سه شنبه 15 اردیبهشت 1394 ، ساعت 12:52
با سلام
اظهار نظر تنها با دانستن روش انجام آزمایش، واحد و محدوده مرجع امکان پذیر است.
شاد باشید
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
آزمایش تیروییدهانیه پنجشنبه 10 اردیبهشت 1394 ، ساعت 13:57
سلام من آزمایش تیروئید دادم
جوابش
T4 9.5
t3. 1.4
Tsh. 1.8

ممنون از شما
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد یکشنبه 13 اردیبهشت 1394 ، ساعت 05:14
با سلام
به نظر جواب آزمایش ها مشکلی ندارد البته اظهار نظر به محدوده طبیعی آزمایشگاه بستگی دارد.
شاد باشید.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
تيروئيدSahel پنجشنبه 17 اردیبهشت 1394 ، ساعت 20:15
سلام وعرض خسته نباشيد
من آزمايش دادم
tsh:4.05
در حالي كه حد نرمالش از
0.53-3.59
مي باشد.مي خواستن بدونه كه كم كاري تيرئيد دارم يا پر كاري؟؟
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد یکشنبه 20 اردیبهشت 1394 ، ساعت 04:41
سلام
برای اظهار نظر دانستن علایم، مقدار هورمون تیروکسین و دانستن سن لازم است.
شاد باشید
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: تست های هورمون های تیروئیدی فایی چهارشنبه 23 اردیبهشت 1394 ، ساعت 15:03
با سلام.من آزمایش تیروید دادم سه ماهه اول بارداری ....
T4......71
T3.......79
Tsh.......12
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد یکشنبه 27 اردیبهشت 1394 ، ساعت 14:56
با سلام
اظهار نظر بدون دانستن روش آزمایش و محدوده مرجع آزمایشگاه امکان پذیر نیست.
شاد باشید
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
آزمایش تیروئیدمینا پنجشنبه 31 اردیبهشت 1394 ، ساعت 08:35
سلام من آزمایش تیروئید دادم و (قصد بارداری دارم) که به این شرح بود
t4 ria 172
t3 rup ria 23%
fti 8.8
t3 ria 2.36
tsh irma 3.24
anti tpo up to12 iu/ml
raiu 2 hrs 5-15%
raiu 24 hrs 20-50%
با این اوصاف نرمال هست یعنی میتونم اقدام به بارداری کنم؟ یا اینکه باید به دکتر غدد مراجعه کنم
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
آزمایش تیروئیدمینا پنجشنبه 31 اردیبهشت 1394 ، ساعت 08:42
البته محدوده t4ria 65- 138
و t3rup ria 30-40%
وfti 5-11
وt3 ria 1.25-2.50
وtsh irma 0.36-3.98
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد شنبه 02 خرداد 1394 ، ساعت 05:32
سلام
روش و محدوده مرجع آزمایش تی پی او مشخص نیست و باید بررسی کرد که آیا علایمی از پرکاری تیرویید دارید یا خیر.
پیشنهاد می کنم نتیجه آزمایش خود را به دکتر زنان خود نشان دهید.
شاد باشید
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: تست های هورمون های تیروئیدی سمیرا دوشنبه 04 خرداد 1394 ، ساعت 17:20
سلام
من حدود شش ماهه متوجه کم کاری تیرویید شدم
بهمن 93 _ 19/59 = Tsh لووتریکسین خوردم اسفند 93 شد 2/81
خرداد 94 شد 0/99
T3 اسفند 93 = 1/84 بود خرداد 94 شد 2/19
حدود یک ماهی هست تپش قلب یا استرس ناخودآگاه چند روزی هست سرگیجه و حالت تهوع دارم
میشه راهنمایی کنید
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
تیروئیدسجاد سه شنبه 05 خرداد 1394 ، ساعت 11:16
سلام و خسته نباشید خدمت شما
همسر من در دوران بارداری تیروئید داشت و در آن زمان کنترل میکرد .بعد از زایمان دیگه قرص مصرف نکرد.الان که رفته آزمایش t4و t3 نرمال اما tsh 24 سنشم هم 22 سالشه .میخواستم بدونم چیکار باید بکنه
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد چهارشنبه 06 خرداد 1394 ، ساعت 08:52
سلام
در صورتی که نگران تست های تسروییدی خود هستید، می توانید آزمایش تیرویید بدهید یا با متخصص غدد خود مشورت کنید.
شاد باشید
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد چهارشنبه 06 خرداد 1394 ، ساعت 09:01
با سلام
طبیعی بودن سطح هورمونهای تیروییدی و بالا بودن هورون تحریک کننده تیرویید (تی اس اچ) نشان می دهد که تیرویید عملکرد در حر طبیعی دارد اما به تحریک بیشتری برای کارکرد خود نیاز دارد.
در این موارد معمولا پزشکان توصیه به تکرار انجام آزمایش می نمایند و بیمار را تحت نظر می گیرند.
شاد باشید
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: تست های هورمون های تیروئیدی افتخار شنبه 09 خرداد 1394 ، ساعت 03:31
سلام
جواب آزمایش T4 :7.1. T3up :29.1. FTI :2.1.T3 :1.1.TSH: 4.369.
تیروئید من در چه حالتی قرار دارند. علت کاهش وزن کند من چه میتواند باشد.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد شنبه 09 خرداد 1394 ، ساعت 04:51
سلام
اظهار نظر بدون دانستن روش آزمایش و محدوده مرجع آن و علایم بالینی ممکن نیست
شاد باشید
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: تست های هورمون های تیروئیدی بهنام شنبه 16 خرداد 1394 ، ساعت 08:01
با سلام من 31 سال سن دارم و حدود یک ماهه سمت راست گردنم درد دارم یعنی غده تیرویدم درد میکنه4 ماهه اصلا نمک مصرف نکردم و خیلی ورزش میکنم جواب ازمایش من در 4 ماه پیش کاملا نرمال بود ولی الان ازمایشم مشکلات تیروید رو نشون میده دکتر هم گفت گواتر داری و منو فرستاد پیش متخصص که هفته دیگه میرم. سوالی که داشتم اینه که اگه گواتر داشته باشم چرا غده تیرویدم دردناکه و اگه التهاب ویروسی که خودم حدس میزنم داشته باش چرا تعداد گلوبول های سفیدم نرماله ؟قراره حتما این مشکل رو پیگیری کنم لطفا یه جوابی بهم بدید که من مشکلم چیه با تشکر فراوان
T3 1.9
TSH 0.02
FT4 4.1
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: تست های هورمون های تیروئیدی مینا یکشنبه 17 خرداد 1394 ، ساعت 15:17
با سلام, چند سال,ریزش مو ارثی دارم,یک ماه ریزش موم زیاد شد,تست تیروید دادم که جواب تست با نرمال بودنTSH,T3 همراه بود اما T4 مقداری بالاست, TSH-4 رنج نرمال بین0.39-6.16 وT3-1.7 رنج نرمال بین0.6-2.1 وT411.8 که رنج مرمال بین4.8-11.6,دکتر مو مجدد تست تیروید نوشت,ده روز بعد این ازمایش دادم, جواب با پایین بودن freeT3 مواجه شدم,,tsh3.7 که رنج نرمال بین0.39-6.16و freet417.2 که رنج نرمال بین9.03-23.22 اما freet3 به مقدار یکی پایین,freet3 1.3 که رنج نرمال بین1.4تا4.1,خیلی هم عرق میکنم,خواهشا زود جواب بدین,ممنون
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد دوشنبه 18 خرداد 1394 ، ساعت 05:54
با سلام
در این حد بالا و پایین بودن آزمایش ها فقط با بررسی علایم بالینی قابل بررسی است.
بهتر است با متخصص داخلی مشورت کنید.
ضمنا سایر آزمایشهای شما چگونه بوده است؟
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: تست های هورمون های تیروئیدی nasser شنبه 20 تیر 1394 ، ساعت 07:53
باسلام . من 46 سال سن دارم و مرد هستم جواب آزمایش تیروئید من اخیرا بشکل زیر بوده لطفا برداشت خودتونو بفرمائید
T3 0.9
T4 91
TSH 0.9
در ضمن بنده 5سال است هرروز یکعدد قرص لووتیروکسین مصرف میکنم
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: تست های هورمون های تیروئیدی دکتر کتایون بیداد شنبه 20 تیر 1394 ، ساعت 09:28
با سلام
اظهار نظر بدون دانستن روش انجام تست و محدوده مرجع آن امکان پذیر نیست.
شاد باشید.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
تیروییدنگین پنجشنبه 25 تیر 1394 ، ساعت 19:49
سلام من ۲۰سالمه و دورهی پریودم نامنظم شده بود ازمایش تیرویید دادم جواب ازمایشم اینه tsh 0/869;/ شدهوt4 0/974شده میخواستم بدونم نرماله یا نه ممنون میشم
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد دوشنبه 29 تیر 1394 ، ساعت 05:33
سلام
اظهار نظر بدون دانستن روش انجام آزمایش و محدوده آزمایشگاه امکان پذیر نیست.
شاد باشید.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 

افزودن نظر

قوانید و شرایط درج نظر را در این قسمت درج نمائید.






کد امنیتی
بازنشانی

قدرت گرفته از جی‌کامنت فارسی ، ترجمه و بازنویسی : سی‌ام‌اس فارسی

Web Analytics