شنبه, 08 فروردین 1394

 آنتی بادی ضد تیروئید پراکسیداز (Anti Thyroid Peroxidase)


علامت اختصاری: Anti-TPO

بیماری هاشیموتو (تیروئیدیت خود ایمن مزمن) معمولا" خانمهای بین سنین 30 تا 50 سال را مبتلا می سازد. آنتی بادی ضد آنتی ژنهای تیروئید منجر به التهاب و آسیب بافتی می شود. از نظر بافت شناسی، ارتشاح لنفوسیت ها در تیروئید و بزرگ شدن تیروئید (گواتر) رخ می دهد. در اثر این آنتی بادیها، عملکرد تیروئید کاهش می یابد و در نتیجه هورمون تحریک کننده تیروئید (TSH ) افزایش می یابد. 90% بیماران دارای آنتی بادیهای ضد تیروئید پراکسیدز (TPO) می باشند. در بیشتر بیماران آنتی بادی ضد تیروگلوبین نیز یافت می شود.

این آنتی بادی ها در صورت داشتن سطح بالا در سه ماهه سوم بارداری از مادر به جنین قابل انتقال هستند و ممکن است باعث ایجاد اختلالات تیروئید در جنین شوند.

علت انجام

در صورت شک به بیماری هاشیموتو

برای چک هیپوتیروئیدی در افراد مشکوک به هاشیموتو

روش آمادگی

این تست نیاز به آمادگی خاصی ندارد.

روش انجام تست

انجام این تست با خونگیری از ناحیه بازو است.

نتایج

جواب منفی به معنی عدم وجود آنتی بادی ضد تیروئید پراکسیداز است.

جواب مشکوک به معنی این است که آنتی بادی در یک سطح بینابینی وجود دارد. در این موارد تکرار آزمایش کمک کننده خواهد بود زیرا با این جواب تصمیم گیری به راحتی انجام نمی شود.

جواب مثبت به معنی وجود آنتی بادی تیروئید پراکسیداز است.

مواردی که نتایج را تحت تاثیر قرار می دهند

داروهای سرکوب کننده ایمنی ممکن است نتایج را تحت تاثیر قرار دهند.

تستهای مرتبط

هورمون تحریک کننده تیروئید (TSH)

هورمونهای تیروئیدی (T3 و T4)

هورمونهای آزاد تیروئیدی (FT4 و FT3)

مطالب ارائه شده در این وبسایت جایگزین توصیه های پزشک نمی باشد.

 

scroll back to top

آخرین بروزرسانی (چهارشنبه, 20 آذر 1392 ساعت 14:15)

 

نظرات 

 
thyroidalizadeh چهارشنبه 13 شهریور 1392 ، ساعت 20:18
AGE;40ANS 25/02/1973
T4; 22,9 10.0_22.0
T3; 4,8 4,0_7,4
TSH;0,02 0,30-3,00
AC.ANTI-THYROGLOBULIN;176 -115
AC.ANTI-TPO;49 -34
D-DEMERS;1053 -500
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
ANTI TPOمحیا سه شنبه 14 آبان 1392 ، ساعت 08:55
سلام خسته نباشید من آزمایش دادم تپو 223 هست
باتوجه به اینکه 24 سال سن دارم و این که باردار هستم خطری خودم و جنین را تهدید می کند ؟؟؟؟؟؟
باتشکر
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخنامدار چهارشنبه 13 آذر 1392 ، ساعت 15:56
وجود آنتی بادی تی پی او در خانم ها و از جمله خانم های باردار مسئله شایعی است. پزشک شما با معاینه و انجام تست های تیروئیدی می تواند از سلامت شما و جنین اطمینان حاصل کنند بنابراین بهتر است با پزشک خود مشورت نمایید.
شاد باشید
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد چهارشنبه 15 مرداد 1393 ، ساعت 07:02
در خانم های باردار بالا بودن آنتی بادی باید پیگیری شود تا نوزاد پس از تولد برای اختلالات تیروئید مورد بررسی قرار گیرد. این آنتی بادی توانایی عبور از جفت را دارد و پزشک با بررسی و پیگیری بیمار سعی خواهد کرد از عوارض آن جلوگیری کند.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
قده در قسمت تیروییدمهری پنجشنبه 05 دی 1392 ، ساعت 21:50
به وجود امدن دو قده در قسمت تیرویید با جواب ازمایش تیرویید اندازه anti thyroid peroxidase 100 بوده و /tsh ان .۳ میباشد و در سونوگرافی دو ندول با ۲۲*۲۵ و۳۳*۳۶ دیده شده تشخیص شما چیست
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخآزمایشگاه نامدار شنبه 19 بهمن 1392 ، ساعت 15:47
در این مورد نیاز به اطلاعات دقیق و معاینه می باشد.
حتما به پزشک مربوط مراجعه فرمایید.
شاد باشید.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: آنتی بادی ضد تیروئید پراکسیداز (Anti Thyroid Peroxidase)hengameh سه شنبه 29 بهمن 1392 ، ساعت 19:44
man 42 sal daram va anti tpo 41 dar azmayeshatam gozaresh shode va TSH 1,4 daram va alaeme khasi nadaram,,,
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخآزمایشگاه نامدار شنبه 03 اسفند 1392 ، ساعت 15:14
با سلام
لازم است بدانیم آزمایش شما به چه روش و با چه دامنه نرمالی انجام شده است.
در مورد تیرویید علایم بالینی در کنار نتیجه آزمایش ها بسیار مهم است.
شاد باشید
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
tpo abMehrafarin چهارشنبه 20 فروردین 1393 ، ساعت 15:16
آزمایش tpo ab ( microsomal) و به روش CLIA انجام شده است و جواب آن ۱۳۷.۴ نشان داده شده. با توجه به مطالبی که خوندم جواب آزمایش TSH باید کمتر میزان مرجع باشه. ولی جواب من که با روش ECLIA انجام شده ۳.۳۴ هستش و من ۳۲ سال دارم. من برای افزایش وزنم که حدود ۹ کیلو در ۵ ماه ایجاد شده بود به دکتر مراجعه کردم.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخنامدار دوشنبه 25 فروردین 1393 ، ساعت 03:20
با سلام
آزمایش هورمون های تیروییدی هم حتما انجام شده . باید جواب آزمایش ها در کنار معاینه و علایم بالینی تفسیر شوند.
بهتر است به پزشک خود مراجعه کنید.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
تی پی اوE.GHASEMI یکشنبه 28 اردیبهشت 1393 ، ساعت 12:24
ببخشید من ازمایش کم کاری تیروئید دادم بعدش تی پی او یم 1850 بود وتی اس اچ هم یک دهم بود این موضوع منو خیلی نگران کرده می خواستم ازتون بپرسم که چی کار باید بکنم ایا واقعا بالا بودن تی پی او بده یا من الکی دارم حرص می خورم
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخنامدار یکشنبه 28 اردیبهشت 1393 ، ساعت 12:54
با سلام
همانطور که در بالا نیز گفته شده بالا بودن آنتی تی پی او بسیار شایع است و در صورت مراجعه به پزشک و کنترل بیماری و درمان جای نگرانی وجود ندارد.
شاد باشید.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
قرص جلو گیری و لو تروکسینsofiyera سه شنبه 31 تیر 1393 ، ساعت 09:14
با سلام آیا خانمی که لو تروکسین مصرف میکنه میتونه از قرص های جلو گیری مثل ال دی استفاده کنه ؟ تداخلی ندارن ؟ و آیا همین خانم در حالی که صبح ناشتا است ولی شب قبل قرص ال دی مصرف کرده میتواند آزمایش تیرویید و آنتی تی پی او بدهد؟ در نتیجه تاثیر نمیگذاره مصرف ال دی ؟ ممنون
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
anti tpo =>1000م پنجشنبه 02 مرداد 1393 ، ساعت 13:14
anti tpo =>1000 با سلام من 2 بار سقط داشتم و به کم کاری تیروئید مبتلا هستم وللوتیروکسین مصرف می کنم آیا برای بارداری بعدی ام باید دارو مصرف کنم ؟و
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
anti thyroid peroxidaseمژگان اعتصامی شنبه 11 مرداد 1393 ، ساعت 15:48
سلام من 44 سالمه یه پسر 16 ساله دارم مدتی بود که احساس خستکی و ورم و سردردهای شدید می شدم توصیه شد که به دکتر غدد مراجعه کنم ایشان آزمایش هورمون دادند که آنتی تیروئید پروکساید من 224 است بقیه موارد معمولی است نگران شدم می توانید به من بگویید این چه معنی دارد؟
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد چهارشنبه 15 مرداد 1393 ، ساعت 05:30
آزمایش آنتی بادی های ضد تیروئید مثبت می تواند به علت درگیری خود ایمن تیروئید باشد که در این صورت مقدار آنتی بادی بسیار بالا خواهد بود. مقادیر بالا به صورت جزئی می تواند در سایر بیماری های خود ایمن مشاهده شود. در درصدی از افراد سالم نیز ممکن است یک یا چند آنتی بادی ضد تیروئید مثبت شود که این امر در خانم ها، در سنین بالاتر شایع تر است. اگر فردی بدون هیچ اختلالی در عملکرد تیروئید، تنها آنتی بادی ضد تیروئید مثبت داشته باشد، تنها باید توسط پزشک بررسی شود و تست های وی در فواصل زمانی با صلاح دید پزشک تکرار شود زیرا این فرد در خطر اختلالات تیروئیدی قرار دارد.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: آنتی بادی ضد تیروئید پراکسیداز (Anti Thyroid Peroxidase)تینا پنجشنبه 23 مرداد 1393 ، ساعت 18:46
بنده، خانم 26 ساله ای ام که برای چکاپ وبدون علائم خاصی، آزمایشات تیروئیدی رو انجام دادم. همه آزمایشات در رنج طبیعی بودند ب جز تی اس اچ که 8.3 بود. بنابر تشخیص پزشکم آزمایش رو تکرار کردم که برای بار دوم 4.4 شد به علاوه، آنتی تی پی او هم مثبت شد. با این توضیحات آیا مبتلا به هاشیموتو هستم؟ وآیا میتوانم بارداری بی خطری داشته باشم؟تا چه مدت قبل از شروع بارداری میبایست دارو استفاده کرده باشم؟
از پاسخ شما بی نهایت ممنونم.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
هاشیموتوتینا پنجشنبه 23 مرداد 1393 ، ساعت 18:57
بنده، خانم 26 ساله ای ام که برای چکاپ وبدون علائم خاصی، آزمایشات تیروئیدی رو انجام دادم. همه آزمایشات در رنج طبیعی بودند ب جز تی اس اچ که 8.3 بود. بنابر تشخیص پزشکم آزمایش رو تکرار کردم که برای بار دوم 4.4 شد به علاوه، آنتی تی پی او هم مثبت شد. با این توضیحات ممکن است سالم باشم یا قطعا مبتلا به هاشیموتو هستم؟ وآیا میتوانم بارداری بی خطری داشته باشم واز انتقال به جنین جلوگیری کرد؟ تا چه مدت قبل از شروع بارداری میبایست دارو استفاده کرده باشم؟ از پاسخ شما بی نهایت ممنونم.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: آنتی بادی ضد تیروئید پراکسیداز (Anti Thyroid Peroxidase)fateme دوشنبه 27 مرداد 1393 ، ساعت 07:22
salam
TSH khune bande 10 bud va bana bar tashkhise pezeshk TPO anjam dadam, TPO 67.5 hast ba bordline range kite 50-75.
khastam bedunam in yani chi
mamnun
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: آنتی بادی ضد تیروئید پراکسیداز (Anti Thyroid Peroxidase)دکتر رزیتا اکرمیان سه شنبه 11 شهریور 1393 ، ساعت 08:14
با سلام
توصیه می شود در صورتیکه علایم و نشانه های بیماری تیرویید را ندارید، آزمایش خود را سه ماه بعد تکرار کنید. در هر صورت مراجعه به متخصص برای معاینه و بررسی علایم توصیه می شود.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
تی پی او... شنبه 29 شهریور 1393 ، ساعت 20:05
سلام
من ۲۴سالمه
کم کاری خیلی خفیف تیرویید دارم.
اما نتیجه آنتی تی پی اوم مثبته ،اگر چه نرمال و در سطح ۴۰.
دکترم میگه احتمالا مجبور باشم تا آخر عمر دارو مصرف کنم. میگن نوعش اینطوری نشون میده.
نظر شما چیه؟
ممنون
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر رزیتا اکرمیان یکشنبه 30 شهریور 1393 ، ساعت 14:30
با سلام
در این مورد دانستن مقدار تی اس اج برای اظهارنظر ضروری است.
شاد باشید.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
منتظر پاسخفقیه دوشنبه 31 شهریور 1393 ، ساعت 13:47
با سلام من 39 سالم برای بارداری آزمایش تیروئید دادم t3 , t4 , tsh نرمال
ولی anti tpo 166 , anti thyroglobuline 295
وقت دکتر غدد گرفتم ولی لطفا بگید مشکل کجاست خیلی نگرانم با تشکر
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر رزیتا اکرمیان یکشنبه 06 مهر 1393 ، ساعت 18:18
با سلام
در این مورد نیز دانستن مقدار تی اس اچ برای اظهار نظر ضروری است.
شاد باشید
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: آنتی بادی ضد تیروئید پراکسیداز (Anti Thyroid Peroxidase)حمیده سه شنبه 22 مهر 1393 ، ساعت 15:44
با سلام
آیا مصرف قرص ضد بارداری در تغییرنتیجه tshتاثیر دارد
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
azmayeshbahar شنبه 10 آبان 1393 ، ساعت 15:38
salam man 32 salame va test anti thyroid peroxidase 3.0 ba methode elisa >40positive hastesh va ths2.4 mishe lotfan mano rahnamayi konid ke moshkele man chye?mamnon misham pasokh bedid
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد پنجشنبه 15 آبان 1393 ، ساعت 06:00
با سلام
آزمایش های شما در محدوده نرمال است اما اظهار نظر با دانستن علایم بالینی امکان پذیر است.
شاد باشید
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
تیروییدریحانه مقدم یکشنبه 16 آذر 1393 ، ساعت 15:39
سلام خسته نباشید من قصد بارداری دارم توی چکاب اولیه نشون داده شد کم کاری تیرویید دارم دکتر قرص لووتیروکسین داد بعد از یک ماه دوباره ازمایش دادم و تیروییدم به حد نرمال رسیده اما انتی تی پی او حدود 500 شده به دکتر مراجعه کردم و گفت هیچ خطری ندارد مهم خود تیرویید هستش که نرمال شده خواستم بدونم نظر پزشک درسته؟ پس چرا انقد تو اینترنت نوشته شده anti tpo بالا خطرناکه، با تشکر
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد دوشنبه 17 آذر 1393 ، ساعت 15:01
با سلام
همانطور که در بالا آمده است، اگر فردی بدون هیچ اختلالی در عملکرد تیروئید، تنها آنتی بادی ضد تیروئید مثبت داشته باشد، تنها باید توسط پزشک بررسی شود و تست های وی در فواصل زمانی با صلاح دید پزشک تکرار شود زیرا این فرد در خطر اختلالات تیروئیدی قرار دارد
بنابراین اگر پزشک شما گفته اند که مشکلی وجود ندارد و آزمایش تیرویید شما نیز طبیعی است، نگرانی وجود ندارد و بهتر است تنها زیر نظر پزشک خود باشید.
شاد باشید.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
سوالفاطمه محمدي دوشنبه 08 دی 1393 ، ساعت 12:44
با سلام
من 30 سال سن دارم و حدود 13 هفته از بارداريم مي گذرد و درآزمايش غربالگري سه ماه اول ميزان anti-tpo حدود 75.8 نشان داده است
و ميزان tsh1.8 بوده
آدكتر زنان اعلام كرده كه اصلا مسئله خاصي نيست نه براي مادر و نه براي نوزاد ميشه شما هم نظر پزشكي خود را براي من بدهيد مي گويند كه كم كاري تروييد باعث عقب افتادگي نوزاد مي شود
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: آنتی بادی ضد تیروئید پراکسیداز (Anti Thyroid Peroxidase)javad سه شنبه 30 دی 1393 ، ساعت 20:45
سلام
دختر من 16 ساله است و 13 ماه پیش ( تی اس اچ ) نرمال داشت . در آزمایش 9 ماه پیش نیز هیچی دیده نشد ولی در آزمایش اخیرش ، مقدار (تی اس اچ ) اون 4.49 بود و مقدار ( تی پی او ) 947 شده ،دکترش فقط گفت باید دارو مصرف کنه ولی نفهمیدم بیماری بچه چه نامی داره ؟ چقدر جدیه ؟ و آیا کم کاری تیروئیده یا پرکاری . لطفا منو راهنمایی کنید . سپاسگذارم
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد چهارشنبه 01 بهمن 1393 ، ساعت 13:17
با سلام
اظهار نظر در مورد آزمایش ها با دیدن روش انجام و دامنه مرجع در آزمایشگاه خاصی که آزمایش انجام شده است امکان پذیر است. در صورتی که تی اس اچ بال باشد، احتمال کم کاری تیرویید وجود دارد اما مساله نگران کننده ای نیست و تنها باید زر نظر پزشک خود دارو استفاده نمایید.
شاد باشید
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: آنتی بادی ضد تیروئید پراکسیداز (Anti Thyroid Peroxidase)حسين پنجشنبه 09 بهمن 1393 ، ساعت 10:55
سلام
به تازگي فهميدم كي به بيماري كم كاري تيرويد اتوايمن مبتلا شدم ايا بيماري اتو ايمن و بالا بودن تي پي او باعث بيماري لنفوم خوني نيز ميشود و احيانا امكان منفي كردن اين انتي بادي هست يا هميشه اين انتي بادي بالا خواهد ماند ، با نشكر
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد شنبه 11 بهمن 1393 ، ساعت 15:06
با سلام
احتمال لنفوم در موارد نادری در بیماری های خودایمن تیرویید گزارش شده است اما با توجه به شیوع کم موردی برای نگرانی وجود ندارد.
این آنتی بادی ها احتمال دارد کاهش یابند و با نظر پزشک تکرار آنها لازم خواهد بود.
شاد باشید.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
Thyroglobulinعلی یکشنبه 12 بهمن 1393 ، ساعت 13:54
سلام خسته نباشید من آزمایش تیروئید دادام و Thyroglobulin من 414 بود
در صورتی که باید زیر 115 باشه
حالا این زیاد با نه و عوارضش چی هست و برای درمانش باید چیکار کنم
در ضمن باید بگم که به تارگی به صورت سکه ای 2 جای ریشم موهاش ریخته سن بنده 32 سال است
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: آنتی بادی ضد تیروئید پراکسیداز (Anti Thyroid Peroxidase)زهرا دوشنبه 13 بهمن 1393 ، ساعت 12:24
سلام در ماه سوم بارداري تي اس اجم٨/٣بود دكترم كفت كم كاري تيروييد داري منم با قرص لووكسين كه برام تجويز شد كنترلش كردم خلاصه دوماه بعد ازمايش دادم tsh:4.4با antitpo:١٣٨ازما يشات بعدي كه انجام دادم tshرفته رفته نرمال شدتا به حد ٩٥/وtpoشد٥٤ اخرين ازمايشم كه بعد از بارداري دادم tsh:1/8وtpo:78خداروشك ر بسرم صحيح وسالمه از مايش غربالكريشم همه نرمال بودن خودم نكران بالا وبايين شدن tpoهستم ايا نكرانيم به جاست اخه هنوزم قرص لووكسين ميخورم ميخوام از شرش نجات بيام هفته ٢روز جمعه ودوشنبه نميخورم
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر رزیتا اکرمیان چهارشنبه 20 اسفند 1393 ، ساعت 11:58
با سلام
در صورتی که بعد از بارداری تی اس اچ زیر 5 باشد، می توان قرص را کم کم کاهش داد البته تحت نظر پزشک و با چک آزمایش ها 2 ماه یک بار و در صورت تایید دکتر قرص را قطع کرد
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: آنتی بادی ضد تیروئید پراکسیداز (Anti Thyroid Peroxidase)sahba چهارشنبه 15 بهمن 1393 ، ساعت 13:24
با سلام پایین بودن آنتی تی پی او نشانه ی چیست؟در آزمایشم مقدار ان 5 شده؟
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد جمعه 17 بهمن 1393 ، ساعت 07:23
با سلام
پایین بودا آنتی بادی ضد تیرویید پراکسیداز طبیعی است و در افراد سالم این آنتی بادی پایین است.
شاد باشید
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخ: آنتی بادی ضد تیروئید پراکسیداز (Anti Thyroid Peroxidase)مهسا یکشنبه 26 بهمن 1393 ، ساعت 14:52
سلام
در جواب آزمايش من زده شده anti tpo >1000
اين به چه معناست؟
متشكرم
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد یکشنبه 26 بهمن 1393 ، ساعت 15:33
بالا بودن آنتی بادی های ضد تیرویید پراکسیداز می تواند بر عملکرد تیرویید تاثیر بگذارد.
باید نتیجه آزمایش های تیرویید هم در کنار این تست مورد بررسی قرار بگیرد.
شاد باشید
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
آنتی تیروئید پروکسایددنیا یکشنبه 03 اسفند 1393 ، ساعت 10:47
سلام
در ازمایش هورمونی tsh=3.8
ferritin=8.6
anti tpo ab=0.2
هست و دو ماه هم هست که لئوتیرکسین یک روز درمیان نصف قرص رو مصرف کردم و این نتیجه ازمایش هست و فکر میکنم مشکلی وجود داره. لطفا من رو راهنمایی کنید..ممنونم
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر رزیتا اکرمیان چهارشنبه 20 اسفند 1393 ، ساعت 11:26
با سلام
اگر باردار نیستید و تی اس اچ شما 3/8 است، به همین صورت به مصرف لووتیروکسین ادامه دهید.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد چهارشنبه 20 اسفند 1393 ، ساعت 11:28
با سلام
برای پایین بودن فریتین نیز توصیه می کنم بهتر است از مکمل آهن استفاده کنید.
شاد باشید.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
تیروئیدعلی سه شنبه 19 اسفند 1393 ، ساعت 06:24
خانم دکتر من دفعه دوم هست سوال میپرسم لطفا جوبمو بدید:
من 2 بار آزماش دادم
یکبار Thyroglobulin من 414 بود و دفعه دوم 315 چرا این همه بالا هست و در سونوگرافی گفتند تیروئیت سالمه؟!!!!!
با تشکر :D
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر کتایون بیداد سه شنبه 19 اسفند 1393 ، ساعت 14:18
با سلام
بعید می دانم مساله ریختن سکه ای ریش به این موضوع ارتباط داشته باشد.
برای درمان این مساله به دکتر پوستمراجعه کنید.
در مورد تیروگلوبولین برای جواب دادن لازم است بدانیم چرا این آزمایش را انجام داده اید و سابقه مشکلات تیرویید داشته اید؟
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 
 
پاسخدکتر رزیتا اکرمیان چهارشنبه 20 اسفند 1393 ، ساعت 11:46
با سلام
تیروگلوبولین به صورت روتین چک نمی شود و باید دید با چه علتی این آزمایش انجام شده است. مراجعه به متخصص غدد توصیه می شود.
پاسخ | پاسخ با نقل قول | نقل قول
 

افزودن نظر

قوانید و شرایط درج نظر را در این قسمت درج نمائید.






کد امنیتی
بازنشانی

قدرت گرفته از جی‌کامنت فارسی ، ترجمه و بازنویسی : سی‌ام‌اس فارسی

Web Analytics